SRPSKI JEZIK

U periodu od 5-8. razreda đaci iz srpskog jezika i književnosti obrađuju različita dela domaće i strane književnosti uz intezivno učenje maternjeg jezika koji kasnije obezbeđuje njihovu pismenost i izražajnost.

Kako bi ovaj predmet bio savladan na pravi način, sadržaj srpskog jezika i književnosti u SuperŠkoli je kreiran tako da deci pruži svu potrebnu pomoć:

1. Video predavanja sa svim lekcijama koje đaci uče u školi

Deci su na raspolaganju video lekcije u kojima je na postupan i jasan način objašnjena tema koja se u lekciji obrađuje. Predavanja drže renomirani nastavnici srpskog jezika, a lekcije su dopunjene crtežima, ispisima, animacijama...

2. Konstulacije sa nastavnicima SuperŠkole

Učeniku su na raspolaganju i konsultacije sa našim nastavnicima. Za sve nejasnoće, učenik može pisati nastavnicima SuperŠkole, a oni će u roku od dan-dva poslati objašnjenje za dati problem.

3. Testovi za proveru znanja

Đacima je na raspolaganju velika baza testova pomoću kojih mogu proveriti svoje znanje. Osim ocene, odnosno broja bodova za rešeni test, đaci će i za svako netačno odgovoreno pitanje dobiti razjašnjen i tačan odgovor.

 

Osim pomenutog sadržaja, SuperŠkola nudi i dodatne funkcionalnosti - riznicu znanja sa brojnim multimedijalnim sadržajima, igru koja motiviše decu da uče, testove za pripremu mature, roditeljski uvid u učinak deteta i drugo.

Sve pomenuto +

  • matematika - obrađena na isti način (za đake 5. razreda)
  • matematika + fizika - obrađeni na isti način (za đake 6. razreda)
  • matematika + fizika + hemija + testovi za maturu - obrađeni na isti način (za đake 7. i 8. razreda)

nudimo ZA SAMO 900 DIN. MESEČNO
(manje od cene jednog privatnog dvočasa)!

 

Primer lekcije: Samoglasnici i suglasnici

 

Pozovite 064/640 7 222 i saznajte više informacija/
dopustite da vam kreiramo nalog

 

 

SuperŠkola je višestruko nagrađivano rešenje, a sami korisnici ocenjuju SuperŠkolu ocenom 4,5 (od 1 do 5).