Testovi za malu maturu

Zbog velike popularnosti SuperŠkolinih testova za pripremu male mature, odlučili smo da svim osmacima (i njihovim roditeljima) izađemo u susret tako što ćemo ponuditi mogućnost pretplate na testove za pripremu mature (bez video lekcija). Testovi su kreirani od strane nastavnika SuperŠkole, a po uzoru na postojeće zbirke zadataka za pripremu mature i zadataka sa samih polaganja.

Ovaj paket sadrži 48 testa (16 testova iz matematike, 16 testova iz srpskog jezika i književnosti i 16 kombinovanih testova) sa oko 1000 pitanja i obrađuje sve predmete koji se polažu na finalnom ispitu (srpski jezik i književnost, matematika, fizika, hemija, geografija, istorija i biologija).

Pored ocene na kraju testa, đaci će prilikom rešavanja, za pitanja na koja nisu tačno odgovorili i tamo gde je to prigodno, dobiti objašnjenje/postupno rešen zadatak.

Paket "Testovi za malu maturu" se plaća jednokratno - nakon što jednom platite cenu njegovog koštanja, možete ga neograničeno koristiti do kraja školske godine.

Cena paketa je 700 dinara, a ovde se možete pretplatiti. Od skora, plaćanje ovog paketa je moguće i SMS-om.

 

testovi