CENE PAKETA

Na ovoj stranici možete pronaći informacije o cenama naših paketa, kao i detalje o pratećim pogodnostima  različitih modela pretplate.

Da biste se pretplatili, kliknite ovde.

 

PaketDo kraja školske godineJedan mesec

   Jedan razred

 

      900 din./mesečno*


1500 din.
  Kompletan paket znanja
  (uključuje sve razrede)

 

       1900 din./mesečno*
 

2600 din.

   Paket testova za malu maturu
   (ovaj paket je uključen u paket za 8.
   razred i kompletan paket znanja)

 700 din. 
(jednokratno plaćanje)
 

 

* Za pretplatu do kraja školske godine i plaćanje celokupne sume odjednom, odobravamo popust od 20%. Takođe, za pretplatu do kraja školske godine i mesečno plaćanje, korisnik ima obavezu da najmanje 4 meseca plaća usluge SuperŠkole, a nakon toga, ukoliko želi, može da prekine sa korišćenjem.

Za sve cene, na drugo dete u porodici nudimo 20% popusta, za treće dete 30%, itd.

SuperŠkola trenutno pokriva predavanja iz četiri predmeta za uzrast đaka od 5. do 8. razreda osnovne škole - Matematika, Srpski jezik i književnost, Fizika i Hemija. Paket za jedan razred obuhvata sve predmete koji se izučavaju u tom razredu, a koji su obrađeni od strane SuperŠkole.

Tako paket za 5. razred obuhvata Matematiku i Srpski jezik i književnost, za 6. razred Matematiku, Srpski jezik i književnost i Fiziku, a za 7. i 8. razred, četiri predmeta - Matematiku, Srpski jezik i književnost, Fiziku i Hemiju.

Za vreme pretplate, korisnik može koristiti sve opcije SuperŠkole 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, bez ikakvih ograničenja.